Αποστολή στον πλανήτη Γη

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (κεφάλαιο 1ο)
Στον μακρινό αστερισμό της Ελλαδομέδας και στο ηλιακό σύστημα του Γρκίκονα υπήρχαν δύο πλανήτες όλοι κι όλοι: ο ΔημήΚΣΕτρα και ο ΣεΚΣΕύοσμος, που για λόγους συντομίας θα ονομάζουμε τον πρώτο Ξέτρα και το δεύτερο Σεξέ.
Οι δύο πλανήτες παρόλο που απείχαν πολύ μεταξύ τους, γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη ο ένας του άλλου από τις κοινές κυβερνήτριές τους (δύο μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες) τις τρομερές Δασκάλες Νέων Ταλαιπωριών Άριελ και Πάνιελ ή αλλιώς πασίγνωστες διαγαλαξιακά ως ΔΝΤ.
Δορυφόρος του Σεξέ ήταν και ο 13Meteor ταλαιπωρημένος από το ΔΝΤ και σε κοντινή τροχιά. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 3 με 5:30 μ.μ. αντί να απολαμβάνει την τροχιά του με την ησυχία του και τον καφέ του, παρακολουθούσε τις αστρικές εκρήξεις του ΔΝΤ και έπρεπε να ακολουθεί την πορεία τους. Ευτυχώς είχε για παρέα και συνταξιδιώτη τον άλλο κοντινό δορυφόρο JohnKats και τα ψιλοβόλευε.
Οι μέρες κυλούσαν βασανιστικά ήσυχα, ώσπου τα νέα δεν άργησαν φτάσουν. Η εντολή που δόθηκε στους δύο δορυφόρους από το διαγαλαξιακό κυβερνείο αμάθειας, ήταν να αποσπαστούν και να αναλάβουν άμεσα τα καθήκοντά τους οι κάτοχοι άτιτλων πιστοποιητικών Β΄ επιπέδου στον πλανήτη Γη και να σταματήσουν το φαινόμενο που παρατηρείται στους κατοίκους της να συλλέγουν μόρια με οποιοδήποτε τρόπο. Αρχηγός της αποστολής ορίστηκε ο JohnKats, γνωστός για τις ανεξάντλητες ρητορικές του δυνατότητες, το εύρος της ομιλίας του, τη διπλωματική του δεινότητα και τις άπειρες γνώσεις του στις Νέες Ταλαιπωρείες. Όλοι επίσης πόνταραν στο τυχερό του φυλακτό, μια μικρή γούρικη εικονίτσα, που βρήκε στη διαστημομαχία με τους Κουτσίκους1 αιώνες πριν.
Εφοδιάστηκαν με όλα τα απαραίτητα, όπλα, παλάσκες, διαστημικά κράνη και, έχοντας πλήρη συναίσθηση καθήκοντος, έθεσαν την ύπαρξή τους στη διάθεση του διαγαλαξιακού κυβερνείου αμάθειας. Στόχος η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα πιστοποιητικών Β΄επιπέδου με κάθε μέσο και θυσία. Καθοδηγητής, υποστηρικτής και μέντορας της ομάδας ο νεαρός, ελληνικής καταγωγής Ξεροκεφαλίδης και αρχηγός ο σούπερ ήρωας του διαγαλαξιακού πρωταθλήματος JohnKats. Ταπεινοί και καταφρονεμένοι οι υπόλοιποι. Πάμε να τους πάρουμε τα σώβρακα.
Ενώ όμως οι παίχτες είχαν αρχίσει την προετοιμασία και είχαν οργανώσει το πρόγραμμά της, κάποιος τους άλλαζε συνεχώς το πρόγραμμα της προπόνησης. Οι υποψίες έπεσαν πάνω στο ΔΤΝ. Ήταν άλλωστε το μόνο που μπορούσε να έχει πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία, στο DNA, στο wiki, στις φόρμες και στις κρυφές δραστηριότητες των παιχτών. Τότε ήταν που κλήθηκε ο μυστικός πράκτορας Τσάου-Σταβ, 2ος στη λίστα των πρακτόρων μετά τον Τσάκι Τσαν2. Ο Τσάου-Σταβ επί χρόνια κρυβόταν κάτω από το προφίλ του 13Meteor και περίμενε την ώρα που θα του ανέθεταν αποστολή. Η ώρα αυτή έφτασε. Θα μπορούσε όμως να δράσει χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του;

………….(κεφάλαιο 2ο)
Σε μία μυστική συνάντηση των πρακτόρων παικτών του διαγαλαξιακού πρωταθλήματος έγινε φανερό οτι η ομάδα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν είχε μαζορέτες να ανεβάζουν το ηθικό της με αποτέλεσμα να σέρνεται στο παιχνίδι. Πρόταση του Τσάου-Σταβ ήταν να ξαμολυθεί ο JohnKats στο διαγαλαξιακό σύστημα και με τις γνωριμίες του μέσα από τα πρακτορεία μοντέλων να οργανώσει την ομάδα των μαζορετών μήπως και μπορέσουμε να πάρουμε τα πόδια μας και βάλουμε κανένα γκολ. Επίσης πρότεινε στα πλαίσια της ισότητας των δύο φύλων να συμμετέχουν και οι γυναίκες του διαγαλαξιακού κυβερνείου αμάθειας στην ομάδα ποδοσφαίρου. Είναι διαγαλαξιακώς γνωστό πως οι Δάσκαλοι Νέων Ταλαιπωριών δεν είναι σεξιστές.
Λίγο σεξιστικό το κείμενο της ψηφιακής μας ιστορίας. Οι γυναίκες δεν είναι μόνο Δασκάλες Νέων Ταλαιπωριών, μαζορέτες και μοντέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δυστυχώς είναι αλήθεια αυτό. Κανείς όμως δε σκέφτηκε ότι πίσω από τις Δασκάλες Νέων Ταλαιπωριών Άριελ και Πάνιελ κρύβονταν οι κυβερνήτες Aris και Panagiotis δύο αμείλικτοι βασανιστές απλών και αθώων εκπαιδευτικών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27/05/2010 ! Ο JohnKats διέπρεψε στους τελικούς, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου. Οι σκοτεινές δυνάμεις του γαλαξία προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη νίκη του υποβιβάζοντάς τον από την τρίτη θέση στην τέταρτη.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License